Onze visie

Onze visie

Mensen grijpen nog te weinig naar hun fiets, waarom? Of je hebt een oude fiets die niet super lekker rijdt, nog een erfstuk, maar het is toch niet echt je maat, het waait hard en dan fiets je niet graag tenzij elektrisch, ik poets mijn fiets niet graag …

Er zijn zo veel redenen of excuses die we verzinnen om niet te fietsen. En net daar willen we verandering in brengen!

Ons doel is om je een fiets aan te meten die gepast zit en waar je zelf trots op bent! Een fiets met een minimaal onderhoud en een maximaal genot en die zelfs zonder een elektrische ondersteuning toch vlot wegrijd.

Ja, dat kan!

Zijn we daarom tegen elektrische fietsen? Nee, integendeel. Ook wij doen ombouwprojecten van je fiets en Santos biedt ook “heule lekkere” elektrische fietsen aan.

Tevens gaan we er van uit dat je een fiets uitvoerig moet testrijden. Wij hebben dus geen kant en klare modellen staan die je zo kan inpakken en meenemen naar huis. Wel hebben we demo modellen die uitvoerig uitgetest mogen worden en liefst zo lang mogelijk!

Wij willen fietsen terug leuk maken! Ook voor kinderen!

Wij zijn lange tijd zelf op zoek gegaan naar een lichtgewicht kindermerk om aan te kunnen bieden aan onze vakantiefietsers met kinderen. Helaas was dit een zeer moeilijke zoektocht, maar met Frog Bikes hebben we eindelijk een merk dat staat voor lichtgewicht, sportieve en kwalitatief goede kinderfietsen. Daarom hebben we op vraag van Frog Bikes ook meteen toegezegd op de vertegenwoordiging in België en Luxemburg. Je zal ons dus ook regelmatig tegen komen op beurzen in België, Luxemburg en Nederland.